Upptäck den nya hårvårdsrutinen

Oavsett om du vill bekämpa friss, irriterad hårbotten eller ta fram lockar så erbjuder våra schampokakor en enkel hårvårdsrutin som hjälper ditt hår att bli sitt allra vackraste. FOAM Accessories schampokakor är lika skonsamma som balsam men tvättar lika rent som schampo. En vårdande formula innehållande ekologiska oljor och hjälper ditt hår att återfå sin naturliga skönhet.

Våra schampokakor är ett naturligare och skonsammare alternativ till vanligt schampo. Vi tillverkar schampokakorna i en naturlig process som ger en produkt som verkar i harmoni med ditt hår och hårbotten. Håret blir skinande rent samtidigt som hårets naturliga struktur bevaras och återställs.

Om du använt schampo med mycket kemikalier i, som slitit ut ditt hår under lång tid så har du säkert även vanan att använda olika balsam, lotions eller oljor efter schamponering. Detta behövs när du använder ett schampo som sliter på ditt hår och rengör håret på bekostnad av hårets struktur. När du byter till att använda våra schampokakor så kommer du märka att håret inte slits av schamponering. Våra balsamkakor är utvecklade för den första tiden när ditt hår är mycket slitet och frissigt men för de allra flesta så behövs inte balsamkakorna, så prova utan först! Många blir förvånande att de trots slitet hår inte behöver balsam. De vårdande oljorna i schampokakan ger en vårdande och lugnande effekt på håret som bara förbättras över tid.

En ny vana

Uppptäck enkelheten med den nya hårvårdsrutinen som förändrar din badrumshylla i grunden. Istället för vanligt schampo och en uppsjö olika vårdande produkter i och efter duschen så går du över till en enda produkt! 

Ditt badrum förvandlas till stilren minimalistisk inspiration och ditt hår blir magiskt lättskött och vackert. 

80% av våra kunder använder schampokakan utan efterföljande balsamkaka. Våra schampokakor är skonsama som ett balsam och rengör lika rent som ett schampo. Rengöring sker på ett naturligt och skonsamt sätt som är särskilt utvecklat för känslig hårbotten och hår med behov av mycket omvårdnad. 

FOAM Accessories schampoguide

Vilken schampokaka passar dig bäst?

Vi har schampokakor för alla hårtyper. Läs mer i vår schampoguide för råd om vilken du ska välja.

Schampoguiden