Köpvillkor

Att handla hos Foam Accessories: 

Vi vill ge dig en enkel och smidig köpupplevelse med snabb leverans och trygga betalalternativ. 

  • Betala enkelt med Klarnas betalningsalternativ (dela upp, betala direkt, faktura, swish) eller välj att betala med kort eller Paypal. 
  • Leveranstid är 1-3 dagar. Vi skickar din order så skyndsamt som möjligt.
  • Inom Sverige skickar vi med Postnord. Om du av någon anledning önskar annat fraktsätt, vänligen mejla oss innan beställning så hjälper vi dig. 
  •  Fri frakt inom Sverige
  • Vi tillämpar även gratis retur inom 30 dagar.* Gäller enbart oöppnade och oanvända produkter.  

 

Hur gör jag för att returnera en vara?

Vi vill ha nöjda kunder. Om du inte är nöjd med en produkt och vill göra en retur så hjälper vi dig med detta. Mejla till: info@foam-accessories.com

Du kan göra en retur upp till 30 dagar från ditt köp förutsatt att produkten är oöppnad och oanvänd. Produkten måste vara i samma skick som när du mottog den. 

 

Reklamation

Vi vill att alla våra produkter ska levereras i högsta kvalitet och att du ska vara nöjd med din produkt. Om något har blivit fel och din produkt inte lever upp till förväntad kvalitet så ber vi dig kontakt oss för en reklamation. Mejla till: info@foam-accessories.com

 

Återbetalning

Så snart din retur är mottagen och kontrollerad så mejlar vi dig en bekräftelse på att din retur är godkänd. Returbeloppet återbetalas sedan automatisk till dig via samma betalsätt som din order.  Din betalning finns hos dig inom några dagar från bekräftelsen. 

 

Behöver du hjälp?

Har du frågor om din retur, om återbetalning eller andra frågor så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig vidare. 

Mejla till: info@foam-accessories.com

 

FOAM Accessories schampoguide

Vilken schampokaka passar dig bäst?

Vi har schampokakor för alla hårtyper. Läs mer i vår schampoguide för råd om vilken du ska välja.

Schampoguiden