Kämpar du också med hår som kräver mycket vård och styling?

Upptäck fördelarna med schampokakor och hur du får drömmigt vackert hår och en busenkel hårrutin!

Lika skonsamt som balsam men lika rent som schampo. Prova våra lyxiga schampokakor och upplev skillnaden på ditt hår. Utvecklade för att vara optimalt skonsamma och samtidigt rengörande. Med våra schampokakor behövs oftast inte balsam om inte ditt hår är väldigt slitet. Schampokakan fungerar som schampo och balsam i ett. För väldigt slitet hår, prova våra balsamkakor att använda under en övergångsperiod.

Våra schampokakor innehåller inga tillsatta tensider, sulfater, silikon, mineraloljor eller konserveringsmedel som sliter på ditt hår eller retar hårbotten. Trots detta blir håret lika rent som med vilket schampo som helst. Det som skiljer är att våra schampokakor rengör med hjälp av saponifierade oljor som ger en naturlig växtbaserad rengöring som dessutom adderar näringsgivande ämnen från oljorna och naturligt vårdande glycerin.

 • Cruelty free

  Ingredienser valda med omsorg om djurlivet och om din hud. Inga produkter eller ingredienser är testade på djur. All hud- samt hårvård är 100% vegansk.

 • En hållbarare vana

  Produkter utvecklade för att vara ett bättre val för miljön med koncentrerade ingredienser samt mindre vatten och förpackningsmaterial.

 • Skonsamt & effektivt

  Ingredienser ör valda för att vara optimalt skonsamma mot huden.Bär och växter innehåller ämnen rika på näring som tar din skönhetsrutin till en ny nivå.

Busenkel hårvård och drömmigt hår direkt ur duschen

Våra schampokakor är utvecklade för att vara optimalt skonsamma mot huden för att passa personer även med den allra mest känsliga huden eller hårbotten.

Våra schampokakor är lika skonsamma som balsam men tvättar lika rent som schampo.

Detta innebär att du enbart behöver en produkt. Är du van att använda flytande schampo och balsam kanske du direkt sträcker dig efter våra balsamkakor som komplement men våga prova att schamponera utan vår balsamkaka och se hur ditt hår blir!

Våra balsamkakor är anpassade för det allra mest skadade eller torra håret, till exempel efter solskada, blekning eller dylikt. I de allra flesta fall så räcker det med de vårdande egenskaperna som finns naturligt i schampokakan.

När du inte utsätter håret för stress och slitage så kommer din hårkvalitet förbättras och du kommer kunna klara dig på en produkt, en schampokaka utan efterföljande balsam eller leave-in produkter. Du får drömmigt vackert hår direkt ur duschen!

När du byter till schampokakor så kommer du märka att ditt hår mår bättre utan en massa kemiska ämnen. Håret blir mer välmående och lättskött. Vi har schampokakor för alla hårtyper, välj rätt produkt utifrån din hårtyp för bästa resultat på just ditt hår.

FOAM Accessories schampoguide

Schampoguiden

Är du osäker vilken schampokaka som passar dig bäst?

Läs mer om vilken som är den bästa schampokakan för din hårtyp i vår schampoguide.

Schampoguiden

Forest Treat

För dig med torrt och slitet hår rekommenderar vi Forest Treat Schampokaka.

I början kan du även använda tillhörande balsam, Forest Treat Balsamkaka, som du sedan fasar ut när håret mår bättre.

Forest Treat

 • Fett hår

  Hår som lätt blir fett och oljigt behöver tvättas ofta och det kan därför bli slitet.

  Läs tipsen som gör det enklare.

  Läs mer
 • Känslig hårbotten

  I takt med att hårvård blir mer avancerad och användningen av kemiska produkter ökar så upplever allt fler problem med känslig hud och hårbotten.

  Läs mer
 • Lockigt hår

  Lockigt, vågigt eller ett svagt självfall. Det finns olika typer av lockigt hår men de har mycket gemensamt när det gäller vilken typ har hårvård de behöver.

  Läs mer