Skonsamt och naturligt

FOAM Accessories startades utifrån att vi tyckte att det var svårt att hitta riktigt bra produkter när man har väldigt torrt hår och känslig hud. Har man dessutom lockigt eller vågigt hår så är det ännu svårare.

Vi erbjuder lyxiga schampokakor i högsta kvalité, framtagna med omtanke om hud och hår samt djur och natur. Med hjälp av ekologiska oljor, ett metodiskt produktutvecklande och en passion för naturlig skönhet har vi tagit fram produkterna som vi saknat och drömt om.

Hos FOAM Accessories hittar du en schampokaka för varje hårtyp och en ny hållbar vana. Vi tror att en övergång till hållbara konsumtionsvanor är en viktig del i samhällets omställning för klimatet.

Kakao, kokos, oliv och blåbär

Naturen ger oss fantastiska ingredienser från skog och odlingar. Antioxidanter, fettsyror och närande egenskapar hittar vi i bär och växter.

Anpassat för just dig

Våra schampokakor är en remake av den traditonella kallrörda tvålen och är optimalt skonsam både mot miljö och din kropp. Med en schampokaka undviker du plastförpackningar och att frakta vatten vilket ger en enorm miljömässig fördel.

Dessutom räcker en schampokaka ungefär 3 gånger så länge som ett vanligt flytande schampo. Våra schampokakor är inte testade på djur och vi använder veganska ingredienser. Alla produkter är framtagna för att vara ett skonsamt alternativ för känslig hud och hårbotten.

Det är en busenkel hårvårdsrutin som ger friskt och glänsande hår direkt ur duschen samtidigt som du väljer ett alternativ som är hållbart för miljön.

Närproducerat med tillverkning i Sverige

I Sandared strax utanför Borås tillverkas våra produkter för hand. Vi har utvecklat våra schampokakor så att det ska finnas ett alternativ för varje hårtyps speciella behov.

Är du osäker på vilken schampokaka som passar dig bäst? Kolla in vår schampoguide. Eller skicka ett meddelande till oss så hjälper vi dig kartlägga din hårtyp och välja produkt.

Vi försöker svara på alla mejl och meddelanden inom ett dygn. Hör av dig till oss på: info@foam-accessories.com